Next Level projekt

P

ovećavamo kvalitetu poslovanja i prihode klijentima strateškim i realnim planiranjem

Projekt Next Level – certificirana agencija za poslovni uspjeh i EU fondove je ideja koja će pridonijeti pozitivnoj poslovnoj klimi, općem rastu i razvoju društva i poduzetništva u Republici Hrvatskoj. Cilj nam je promijeniti činjenicu da pojedinci, obrti, poduzetnici i poljoprivredna gospodarstva u Hrvatskoj ne koriste puni kapacitet EU fondova. Iza našeg rada stoji iskustvo koje smo stekli u privatnom sektoru u Slavoniji. Tijekom godina učenja, rada i usavršavanja kroz privatni sektor uvidjeli smo koliko je prosječnom čovjeku sa poslovnom idejom ili pak poduzetniku koji posluje teško prikupiti potrebne i pravovremene informacije za implementaciju iste. S certificiranim znanjem, iskustvom u radu i spoznaji o problematici na terenu pridonijeti ćemo jačanju pozicije obrta,mikro, malih i srednjih poduzeća, poljoprivrednih gospodarstava i dokazati da i mali i anonimni pojedinci mogu postići poslovni uspjeh.

Modelom „ključ u ruke“ štedimo vrijeme i sredstva za dostizanje kvalitetnog standarda. Nudimo vam jedinstvenu poziciju na tržištu, jamčimo kvalitetu i originalan proizvod koji je nastao s ciljem ostvarivanja zacrtanih poslovnih ciljeva.

Naša Misija

Stvaramo kvalitetne projekte diljem Hrvatske i okruženja (susjednih zemalja. Kao konzultatska kuća stvaramo nove  vrijednosti za trenutne i buduće partnere, a pomoću svoga znanja iz područja pripreme I provedbe projekata financiranih iz EU fondova osiguravamo povlačenje bespovratnih sredstava u svim prioritetnim područjima iz različitih fondova, a sve to u parvo vrijeme i uz pravovremene informacije, dajući na taj način važan doprinos na razini RH. Taj doprinos obuhvaća povlačenje na području poduzetništva, udruga, ruralnog razvoja i ribarstva te stvarajući kvalitetnije ozračje i mikropodručja povoljnija za buduće ulaganje i rast.
Naše stručno savjetovanje partnerima omogućava lakše poslovanje, a kroz provedbu projekata olakšavamo i rasterećujemo partnere svih aktivnosti vezanih za EU fondove, a s ciljem usredotočenja partnera na vlastito poslovanje. Veliku pažnju posvećujemo dvosmjernoj komunikaciji i informiranju partnera o svim projektima.

Naša Vizija

Naša je vizija postati najbolji pružatelj usluga pripreme i provedbe projekata, neovisno o tome gdje se nalazimo. To za nas znači da svakom partneru možemo ponuditi optimalne usluge i proizvode u okviru cjelokupnog lanca proslovnog savjetovanja na području projekata. Našu sveobuhvatnu ponudu usluga u jednakoj mjeri mogu koristiti tvrtke, obrti, udruge, zadruga, poljoprivredni i ribarski sector, bez obzira na vrstu usluge, proizvođači, trgovina ili usluge.
Sve to postižemo usredotočujući se na realne ciljeve i pokazetelje u različitim sektorima, strukture između sektora veleprodaje, maloprodaje i farmaceutskih usluga. Naš tim zajedno sa našim zaposlenicima oblikuje budućnost, a za postizanje dugoročnog uspjeha poduzeća upravljamo na održiv i korektan način.

Kultura Poslovanja – Misli globalno, djeluj lokalno!

Think together global – act local! Napredak ostvarujemo primjenjujući uspješne koncepte tijekom pripremljenih i provedenih projekata. Za prednost pred konkurencijom odlučujuća je, naime, konstruktivna suradnja sa partnerima. Kontinuirano izgrađujemo svoj koncept „Best Practice Sharing“ te potičemo promišljanje koje prelazi granice pojedinog sektora, a istovremeno smo vrlo usko povezani s tržištem, što nam omogućuje da fleksibilno i brzo reagiramo na specifične zahtjeve pojedinog lokalnog tržišta i projekta.

Naša Strategija

Svoje djelovanje prilagođavamo potrebama klijenata. Prvorazredna razina usluge glavni je čimbenik našeg uspjeha. To, s jedne strane, znači kako u našem svakodnevnom radu težimo najvišoj mogućoj razini kvalitete, zaštite okoliša, racionalnoj upotrebi energije dok smo, s druge strane, izrazito svjesni troškova. Svoju ekološku, energetsku i društvenu odgovornost shvaćamo vrlo ozbiljno.

Naše Vrijednosti

U svom djelovanju uvijek slijedimo vrijednosti koje vrijede za sve partnere. One su temelj za svakodnevno ispunjenje naše misije „Stvaranje kvalitetnih projekata diljem RH“.

Pouzdanost

Svoje riječi provodimo u djela. Partneri se mogu pouzdati u naše usluge koje udovoljavaju najvišim standardima kvalitete. Potičemo individualne sposobnosti, potencijale i motivaciju svojih zaposlenika, što nam omogućuje da kontinuirano poboljšavamo usluge koje pružamo svojim partnerima. Konstruktivna suradnja izvan nacionalnih granica i primjena uspješnih koncepata pridonosi postizanju odlučujuće prednosti u odnosu na konkurenciju. Pouzdan smo sugovornik o svim pitanjima u svezi sa pripremom i provedbom projekata financiranih iz EU fondova. Veliku važnost dajemo partnerskoj i iskrenoj suradnji, kako međusobnoj, tako i suradnji s našim klijentima i partnerima. Naša stabilna struktura i vlastiti razvoj u području konzultantskih usluga garancija je rastu i razvoju partnera.

Proaktivnost

Akcija, a ne reakcija: zalažemo se za jasne i dugoročne ciljeve, brze odluke usmjerene na rezultate i za strukturiranu suradnju. Vrlo dobro poznajemo poduzetničko tržišta u RH i sve izazove s kojima se treba nositi. Kontinuiranom međusobnom razmjenom znanja, ali i razmjenom iskustava s našim klijentima i poslovnim partnerima, osluškujemo potrebe tržišta. To nam omogućuje da prepoznamo potrebe tržišta i fleksibilno reagiramo na promjene. Svojim klijentima u svakom trenutku nudimo odgovarajuću podršku.

Poštovanje

Etički korektan i pošten odnos prema svim poslovnim partnerima, konkurentima i našim zaposlenicima glavna je vodilja u našem poslovanju. Preko zakonskih standarda zalažemo se za transparentno poslovanje i klijentima smo na raspolaganju 24/7/365 dana u godini. Naša je strategija uspjeha da učinkovitim korištenjem resursa postignemo najveću moguću profitabilnost svih sudionika u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova.

Ostvarite svoje ciljeve uz Next Level

Klijentima omogućujemo privlačenje i povlačenje sredstava iz EU fondova, dosezanje zacrtanih srednjoročnih planova (od 3 do 5 godina), poboljšanje poslovanja i povećanje prihoda.

Zatražite ponudu