Prije analize sa svim klijentima sklapamo ugovor o tajnosti podataka, obratite nam se s povjerenjem.

Odlučili ste samostalno izraditi projektnu prijavu i provoditi vaš projekt, no nemate dovoljno iskustva i znanja za isto? Provjeriti ćemo prihvatljivost vaše ideje te zajedničkim snagama možemo kreniti u realizaciju projekta. Savjetovati ćemo vas kako pripremiti i provesti dobar projekt. Iskoristite pogodnosti koje vam pružaju EU fondovi i ostvarite vaše ideje pomoću bespovratnih potpora.

Dobra priprema projekata financiranih bespovratnim sredstvima iz EU fondova je preduvjet za uspješnu provedbu i realizaciju projekata.
U pripremi projekata treba biti realan, kako bi projekt bio održiv te kako bi se provedba uspješno realizirala. Prilikom pripreme uzimaju se u obzir rizici koji negativno utječu na projekt, a prilikom izrade i provedbe projekta potrebno je biri racionalan i sredstva namjenski utrošiti.

Provedba projekata ponekad zna zadati prave muke zbog vremenskog pritiska i ispunjenja pokazatelja koji se definiraju u pripremi. Ukoliko je projekt realno sastavljen, provedba se olakšava te projekt i aktivnosti idu svojim tijekom.

Pridružite se brojnim subjektima potaknite vlastiti rast i razvoj te rast i razvoj Hrvatskog gospodarstva. Sudjelujte u preobrazbi lijepe naše, iskoristite pogodnosti koje vam pružaju EU fondovi i ostvarite vaše ideje pomoću bespovratnih potpora.

Stručni tim će vas savjetovati kako uspješno predstaviti projekt nadležnim institucijama te će vam pomoći u stvaranju jedinstvenoga projekta.

 

Zatražite ponudu