Prije analize sa svim klijentima sklapamo ugovor o tajnosti podataka, obratite nam se s povjerenjem.

Na područje informacijsko-komunikacijskih tehnologija – IKT stavljen je veliki naglasak te su ona jedno od prioritetnih sektora koja omogućavaju izradu raličitih projekata i povlačenje bespovratnih sredstava iz EU fondova. Bez obzira je li već djelujete u IT području ili želite poslovanje proširiti na informacijsko-komunikacijske tehnologije možete povući bespovratna sredstva. Sredstva su, ovisno o natječaju, primarno namijenjena za inovativne tehnologije. Svrha projekata je pokretanje novih radnih mjesta, uvođenje inovacija, istraživanje, razvoj i ulaganje u materijalnu ili nematerijalnu imovinu.

Dobra priprema projekata financiranih bespovratnim sredstvima iz EU fondova je preduvjet za uspješnu provedbu i realizaciju projekata.
U pripremi projekata treba biti realan, kako bi projekt bio održiv te kako bi se provedba uspješno realizirala. Prilikom pripreme uzimaju se u obzir rizici koji negativno utječu na projekt, a prilikom izrade i provedbe projekta potrebno je biri racionalan i sredstva namjenski utrošiti.

Provedba projekata ponekad zna zadati prave muke zbog vremenskog pritiska i ispunjenja pokazatelja koji se definiraju u pripremi. Ukoliko je projekt realno sastavljen, provedba se olakšava te projekt i aktivnosti idu svojim tijekom.

Pridružite se aktualnoj i brzo rastučkoj grani industrije te svojim inovacijama i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama potaknite rast i razvoj Hrvatskog gospodarstva. Sudjelujte u preobrazbi lijepe naše, iskoristite pogodnosti koje vam pružaju EU fondovi i ostvarite vaše ideje pomoću bespovratnih potpora.

Stručni tim sa iskustvom u IT i IKT sektoru će uspješno predstaviti vaš projekt nadležnim institucijama te će vam pomoći u stvaranju jedinstvenoga brenda, a svojim savjetima pomoći ćemo vam u boljoj komercijalizaciji vaše usluge ili proizvoda.

Zatražite ponudu