Usluge koje nudimo svojim klijentima

Izrada i provedba EU projekata financiranih bespovratnim sredstvima iz fondova EU, izrađujemo cjelokupnu dokumentaciju i pratimo partnere od početka do kraja projekta. Partnerskim pristupom, profesionalnošću, etičnošću, iskustvom i znanjem donosimo stavke koje radimo za vas:

ONLINE PARTNER – KONZULTANT

Provjeriti ćemo prihvatljivost vaše ideje te zajedničkim snagama krećemo u realizaciju projekta

Opširnije

LOBIRANJE I STRATEŠKA PARTNERSTVA

Vjerujete li da će vaša ideja ili Start-up biti zanimljiva ulagačima ili partnerima, ali ne znate na koji način doći do njih?

Opširnije

IKT PODRUČJE

Povećajte učinkovitost poduzeća inovacijama i istraživanjem u području informacijsko-komunikacijskih tehnologija

Opširnije

MODEL „PROJEKT U RUKE“

Svim našim partnerima nudimo mogućnost korištenja projekata „Projekt u ruke“. Osim financijske i vremenske uštede, nudimo najbolji omjer dobiveno – uloženo. Sa raširenom mrežom naših partnera jamčimo vam pravovremenu realizaciju i isporuku dogovorenih stavki iz projekta.

OPŠIRNIJE

MODEL „PROJEKT U RUKE“

Svim našim partnerima nudimo mogućnost korištenja projekata „Projekt u ruke“. Osim financijske i vremenske uštede, nudimo najbolji omjer dobiveno – uloženo. Sa raširenom mrežom naših partnera jamčimo vam pravovremenu realizaciju i isporuku dogovorenih stavki iz projekta. Izrada i provedba projekata se provodi u dogovoru sa vašim smjernicama, a tijekom provedbe stojimo vam na raspolaganju u bilo kojem trenutku.

OPŠIRNIJE