Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u sklopu podmjere 6.4.1. omogućava bespovratna sredstva od 40% do 70% u iznosu do 200.000 EUR. Prihvatljivi korisnici su poslovni subjektim upisani u upisnik poljoprivrednika minimalno 1. godinu sa ekonomskom veličinom od minimalno 2.000 EUR. Ovom podmjerom moguće je razviti svoje poslovanje. Prihvatljiv je širok broj djelatnosti, od usluga skoro svih vrsta do prerade, marketinga i prodaje. Kako bi vam pomogli provjeriti broj bodova koji možete ostvariti u nastavku vam donosimo samostalnu analizu bodovanja temeljenu na prošlom natječaju.

Odvojite nekoliko minuta vašeg vremena te izračunajte bodove koju ostvarujete. Za sve ostale informacije o nepoljoprivrednim djelatnostima možete kliknuti na sljedeću poveznicu – Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti – operacija 6.4.1.

POPUNITE SVA POLJA I USKORO ĆE TE DOBITI ODGOVOR O BROJU BODOVA

RAZVOJ NEPOLJOPRIVREDNIH DJELATNOSTI 6.4.1. - BODOVANJE

Da bi korisnik ostvario bodove po navedenom kriteriju, aktivnosti se moraju odnositi na obnovljive izvore i/ili uštedu energije, npr. Kupnja i/ili ugradnja solarnih sustava isključivo na građevine (objekte) koje su namijenjene obavljanju nepoljoprivredne djelatnosti.

Bodovi se dobijaju za sljedeće stvari: 1. Građenje (izgradnja/rekonstrukcija) objekata za starije, nemoćne i djecu 2. Zdravstveni turizam koji sadrži konjičko terapijsko i rekreacijsko jahanje 3. Pristupačnost mrežnih stranica za promociju djelatnosti osobama koje imaju vizualne, slušne, motoričke i kognitivne poteškoće.

Besplatne konzultacije