S obzirom na lažne vijesti koji se pojedinih dana pojavljuju u javnosti, uslijedila je obavijest nadležnih institucija poduzetnicima koji još nisu predali projektne prijave i koji namjeravaju predati projektne prijave za natječaj Inovacije novoosnovanih poduzeća – faza 2. Nakon predanih projekata za vlastite potrebe i potrebe klijenata u nastavku vam donosimo obavijest:

Radi povećanog interesa i upita poduzetnika o mogućnostima daljnjih prijava na Poziv „Inovacije novoosnovanih MSP-ova – 2 faza“, referentne oznake: KK.03.2.2.04, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije ovim putem obavještavaju potencijalne prijavitelje o sljedećem.

Očekuje se da će raspoloživa alokacija predviđena ovim Pozivom biti dostatna za ugovaranje svih kvalitetnih i inovativnih projekata, kako trenutno prijavljenih tako i onih projektnih prijedloga koji se planiraju prijaviti na ovaj Poziv. Navedeno se temelji na iskustvima o prolaznosti projektnih prijedloga na prethodnim pozivima vezanim za inovacije MSP-ova. Napominjemo kako je Poziv objavljen kao otvoreni postupak u modalitetu trajnog poziva, s ukupnim iznosom bespovratnih sredstava u iznosu od 150.000.000,00 kn i krajnjim rokom predaje/dostave projektnih prijedloga do 29. lipnja 2020. godine odnosno do ugovaranja ukupnog iznosa sredstava, te se prijave kontinuirano zaprimaju.

Nadamo se da ste uspjeli predati vaše prijave za natječaj Inovacije novoosnovanih poduzeća – faza 2, a ukoliko vam zatrebaju dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju. Slobodno nas možete kontaktirati mailom ili pozivom ili poslati upit kroz kontakt formu.

Više informacija o obavijesti možete pročitati na sljedećem linku.

 

Zatražite ponudu